Menü Simge

2 GÜNLÜK İŞİ 4 SAATTE YAPIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin her noktasında yıl boyunca sinek mücadelesi yapıyor. Halk sağlığı için en güncel ve donanımlı teknik ekipmanlarla çalışmalarını yürüten Büyükşehir hem karada hem de suda ilerleyebilen 8x8 ATV aracı ile zamandan da tasarruf sağlıyor. Eski sistemle 4 kişilik grubun günde yaptığı ilaçlama artık bu araçla 4 saatle yapılıyor.

TÜRKİYE’DE İLK

Belli bir yola ihtiyaç duymayan araç bataklık, göl ve akarsu gibi yerlerde karadan suya doğrudan ilerleyerek ilaçlama yapabilen 8x8 ATV aracı sinek ve sivrisinek mücadelesinde önemli kolaylıklar sağlıyor. Türkiye’de ilk defa bataklıklarda kolayca hareket eden araç, normal yollarla ulaşılamayan bölgelerde ilaçlama yapabiliyor. Göl, bataklık, dere gibi ulaşılması güç olan sulak alanlara rahatlıkla ilaçlama yapabilen araç ile vektör mücadelesinde verimlilik artıyor.

ZAMANDAN TASARRUF

Ulaşılması güç olan alanlarda rahat ve hızlı hareket etme özelliğine sahip 8x8 ATV ilaçlama aracı zamandan da önemli kazanımlar sağlıyor. Bu alanların her köşesine ulaşarak detaylı bir ilaçlama yapan araç, eski yöntemlerden çok daha hızlı çalışmalarını yürütüyor. Araçların giremediği noktalarda 4 kişilik ekibin 2 günde yaptığı ilaçlamayı 8x8 ATV aracı, 4 saatte yapabiliyor. Böylece zamandan tasarruf yapılarak ilaçlama çalışmalarını daha hızlı ve verimli yapılması sağlanıyor.

Haberin görüntülemek için tıklayın.

Last Update : 9/28/2017 1:16:38 PM

NEW IMAGES

NEWS